Obiščite nas na Mednarodnem industrijskem sejmu 2017 v Celju

V Celju se od 4. do 7. aprila 2017 odvija Mednarodni industrijski sejem, na katerem se bomo, med najboljšimi tujimi in domačimi ponudniki ter blagovnimi znamkami, predstavili tudi mi.  

 

Nova, četrta industrijska revolucija, zahteva nov koncept strokovnih sejmov, zato bo Industrijski sejem 2017  prvič nudil celovit pregled vsega, kar potrebuje učinkovita industrija prihodnosti. Nova vsebinska področja tvorijo celoto in omogočajo predstavitev novim ponudnikom izdelkov in storitev.

 

Sejem ima velik pomen za regijo in izhaja iz optimizma in novega zagona industrije. Potem ko je organizatorju, družbi Celjski sejem, uspelo na sejmišče pritegniti največjo ponudbo domače in tuje industrije zadnjih let, upamo na velik obisk in dober odziv obiskovalcev. 

 

Tudi v našem podjetju Strega d.o.o. se zavedamo razvoja na področju, katerega sooblikujemo, zato vas vabimo, da nas obiščete in se prepričate o našem delu, ponudbi in viziji prihodnosti. Najdete nas na razstavnem prostoru št. 15 v hali C1. Dodatne informacije o sejmu najdete na spletni strani: ce-sejem.si

 

Veselimo se vašega obiska!