O PODJETJU STREGA D.O.O. 

V družbi Strega d.o.o. nudimo svojim kupcem avtomatizacijo proizvodnih procesov na področju obdelave pločevine. To so obdelave na stiskalnicah, prirezi in razrezi pločevin in žice, izdelave posameznih izdelkov s pomočjo namenskih strojev in podobno. 

 

Naši kupci so proizvajalci delov za avtomobilsko industrijo, proizvajalci gospodinjskih aparatov in drugih električnih naprav, izdelovalci kovinskih delov za gradbeništvo ter proizvajalci različnih polproizvodov iz pločevine (razrez trakov, narez plošč itd.) Za avtomatizacijo tovrstnih procesov je značilno, da je potrebno opremo prilagoditi izdelkom. To za nas pomeni snovanje in projektiranje sistemov ter njihovo izdelavo po zahtevah kupcev.

 

 

Pri avtomatizaciji velikoserijske proizvodnje je potrebno upoštevati še veliko zanesljivost sistema in prijaznost za posluževanje in vzdrževanje. Vse omenjeno zahteva podrobno poznavanje problematike in kakovostno delo, oboje pa je naš zaščitni znak. 

 

V družbi Strega d.o.o., ustanovljeni leta 2008, smo se združili sodelavci, ki smo že v preteklosti delovali na snovanju in proizvodnji strežnih naprav in naprav za avtomatizacijo proizvodnih procesov. Dolgoletne izkušnje in znanje pri izdelavi strežnih naprav in strežnih linij, nam že od ustanovitve podjetja omogočajo, da našim kupcem nudimo le najboljše. Odlikujejo nas visoko usposobljeni kadri, hiter odzivni čas ter korektni odnosi do kupcev in zaposlenih.