STREŽNE LINIJE

V našem podjetju vam poleg posameznih komponent strežnih naprav kot so odvijlaniki, ravnalniki, podajalniki, nudimo tudi celostno optimizacijo proizvodnih linij. V industriji se pločevine v veliki meri obdelujejo s preoblikovanjem na stiskalnicah, predhodnim razrezom na trakove ali plošče in profiliranjem. Vsi ti postopki zahtevajo celovite linije, ki poleg obdelovalnega stroja sestavljajo še odvijalniki, ravnalniki, podajalniki, škarje, navijalniki, transporterji ter seveda pomožni agregati in krmilja.

S svojimi širokim programom posameznih strojev in dolgoletnimi izkušnjami lahko zahteve določenega proizvodnega procesa oblikujemo v strežno linijo ali postroj proizvodnjo želenih izdelkov. Pri snovanju in izdelavi strežnih linij združimo zahteve izdelka, želeno produktivnost, varnost in posluževalno prijaznost, ter s tem dosežemo optimalne učinke za uporabnike.


 

STREŽNE LINIJE ZA STISKALNICO IN DRUGE POSTOPKE OBDELAVE PLOČEVINE
Odvijalno ravnalne kombinacije • Odvijalnik in ravnalnik sta nameščena na skupno ogrodje, kar omogoča večjo prilagodljivost in lažje posluževanje. • Dobavljive so kombinacije z nosilnostjo do 5t in širino traku do 800 mm. • Enako kot pri posameznem stroju
Odvijalno ravnalne naprave • Odvijalnik in ravnalnik sta sestavljena v celoto. • Dobavljive so naprave z nosilnostjo do 3t in širine traku do 500 mm.

Za dodatne informacije o naših strežnih linijah ali drugih strežnih napravah, nas kontaktirajte in naši strokovnjaki vam bodo z veseljem svetovali.